Profile

Join date: May 28, 2022

About

De grootste clubwedstrijd ter wereld staat zaterdag 28 mei op het


🔴GO LIVE📺📱👉 Liverpool Real Live


🔴LIVE NOW📺📱👉 Liverpool Real Live


🔴GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


programma: Liverpool - Real Madrid, in de finale van de Champions League in het Stade de France in Parijs. Het duel is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport.


Jamie Carragher heeft er een rotsvast vertrouwen in dat 'zijn' Liverpool zaterdagavond de Champions League wint, maar Gary Neville verwacht dat de cup met de grote oren naar Real Madrid gaat. De voormalig verdedigers geven in gesprek met Sky Sports hun mening over de finale in Parijs.


Volgens Carragher is het geluk van de Spaanse grootmacht nu wel uitgewerkt. "Ik heb Real Madrid gezien in de Champions League dit seizoen en zij hebben vaker verloren dan Liverpool in een heel seizoen in alle competities. Real Madrid heeft een goed team, maar ze zijn niet zo goed als Manchester City en ik denk niet eens zo goed als Chelsea, hoewel ze beide teams hebben verslagen."


"Je kunt dat op de spirit van het team gooien, maar ze hadden veel geluk in die wedstrijden", vervolgt de voormalig Liverpool-verdediger. "Als je elk duel in de slotminuten wint na een achterstand... Als je echt zo goed ben dan kom je niet zo vaak in die positie. Manchester City had ze moeten inmaken en tegen Chelsea kwamen ze ook 3-0 achter. Ik denk gewoon dat Liverpool in een enkel duel zal winnen. Daar ben ik van overtuigd."


Neville ziet het anders dan zijn collega-analist. "Ik denk niet dat Liverpool de Champions League zal winnen", zegt de oud-speler van Manchester United. "Ik heb goed nagedacht over waarom Real Madrid steeds terugkomt en zijn wedstrijden wint. En dan kijk ik naar het middenveld van Real Madrid met Casemiro, Toni Kroos en Luka Modric, plus de invallers Federico Valverde en Eduardo Camavinga... Die spelers nemen hun ploeg vanaf de eerste tot de laatste minuut bij de hand."


"Het middenveld van Liverpool is juist hun zwakke punt", meent Neville. "Daarom zal het middenveld van Real - die vijf samen - ze de Champions League bezorgen." De aftrap in het Stade de France is om 21.00 uur.


Oorspronkelijk zou de finale van de Champions League in St. Petersburg worden gespeeld, maar vanwege de Russische invasie in Oekraïne besloot de UEFA van speelstad te veranderen. Daarom spelen Liverpool en Real Madrid vanavond de finale in het Stade de France, wat plaats biedt voor ruim 80.000 toeschouwers.


De keuze is reuze zaterdagavond: als tv-kijker zit je goed bij RTL7 én Ziggo Sport Select. Bij de eerstgenoemde zender begint de voorbeschouwing op de finale tussen Liverpool en Real Madrid al om 19.30 uur, lekker dus. Bij Ziggo Sport zijn ze ietsjes later, daar begint de uitzending om 19.50 uur.


De mogelijkheden om van Engeland naar Parijs te gaan is ontelbaar. Er waren gasten die toch voor een bijzondere manier kozen: ze huurden een speedboot met personeel nadat hun vluchten naar Parijs waren geannuleerd. De mannen hadden geen kaartje voor de finale, maar wilden wel gewoon in Parijs zijn. Ondanks dat de vlucht geannuleerd werd, wilden ze alsnog gaan. Een lekker speedbootje voldeed.


Een VPN leidt je internetverkeer om via een externe VPN-server. Hierbij verbergt de VPN je daadwerkelijke IP-adres, en krijg je het IP-adres van de VPN-server. Je kunt zelf kiezen met welke server je verbindt. Doorgaans heeft een VPN servers verspreid over de hele wereld. Verbind je bijvoorbeeld met een Duitse server, dan krijg je een Duits IP-adres en krijg je toegang tot Duitse streams. Op dezelfde manier kun je vanuit het buitenland verbinden met een Nederlandse VPN-server en kijk je de Champions League gewoon live – overal vandaan!


Champions League winnaars afgelopen vijf jaar

In de onderstaande tabel zie je wie de Champions League de afgelopen vijf jaar heeft gewonnen. Zowel Liverpool als Real Madrid mochten recent de beker omhooghouden. In 2018 ging de finale ook tussen Real Madrid en Liverpool. De Spanjaarden wonnen destijds met 3-1.

[

[[KIJK-LIVE]] Real Liverpool live op tv on 28 may 2022

More actions