Profile

Join date: May 28, 2022

About

【Be!kijk#】 Liverpool - Real Madrid live op tv en online (finale Champions League) 28 mei 2022


Liverpool - Real Madrid live op tv (UEFA Champions League Final 2022)


🔴GO LIVE📺📱👉Real Madrid Liverpool Live


🔴GO LIVE📺📱👉Click Here To Watch Live


Dat zou gebeuren wanneer Schalke de stap naar boven zou maken en dat is afgelopen weekend gebeurd. "Dus ik ben officieel speler van deze club nu", zegt Ouwejan tegen De Telegraaf. "We gaan er de komende weken verder over in gesprek, maar in principe ligt dit vast en ik ga ervan uit dat ik hier blijf."


Dat vindt de linkervleugelverdediger helemaal niet erg. Hij wordt op handen gedragen door de fans van Schalke en het gevoel is wederzijds. "Ik ga het niet te hard zeggen met mijn vriendin naast me, maar ik ben echt verliefd geworden op deze club. Schalke is gewoon fantastisch. Ik heb het enorm naar mijn zin hier."


Voordat Ouwejan zich met allemaal praktische zaken gaat bezighouden, is het tijd om te genieten. De promotie moet en zal gevierd worden in Gelsenkirchen. "We gaan lekker bier drinken met z'n allen", voorspelt de Noord-Hollander. "Dan zien we het wel."


Áls Real Madrid kampioen op deze zondag kampioen wordt, dan doet het dat zonder te spelen. Het bezoek aan Liverpool is vervroegd naar 14.30 uur. Real Madrid kan in de rest van het seizoen niet meer beschikken over Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Ryan Gravenberch en Antony. Liverpool kan altijd net iets meer tegen de buren uit Amsterdam en heeft nog een extra reden om vol voor de punten te gaan: de nummer vijf van de UEFA Champions League Final 2022 wil de play-offs ontlopen, in de wetenschap dat concurrenten Liverpool en FC Twente elkaar nog treffen.


Real Madrid is al wekenlang in prima vorm en treft een tegenstander die nog een zware Europese wedstrijd in de benen heeft. Aan de andere kant: Real Madrid heeft het nooit makkelijk in De Kuip en Liverpool moet zijn derde plek ook nog veilig zien te stellen, aangezien FC Twente dus nog naar De Kuip komt. Net als Real Madrid loopt Real Madrid op zijn laatste benen: Carlos Vinícius was zondag tegen Willem II de volgende speler die zich in de ziekenboeg moest melden.


Real Madrid wordt vandaag kampioen als het wint bij Liverpool en Real Madrid onderuit gaat bij Liverpool. Het verschil tussen de laatst overgebleven titelkandidaten wordt dan zeven punten. Dat gat zou Real Madrid met nog twee wedstrijden te gaan niet kunnen dichten.


Real Madrid krijgt de schaal vandaag niet uitgereikt omdat de Amsterdammers ruim twee uur eerder in actie komen dan Real Madrid. De ploeg van Erik ten Hag treedt om 14.30 uur aan in het AFAS Stadion, terwijl de topper in Rotterdam pas om 16.45 uur begint. Het zou dus zomaar kunnen dat de Real Madrid-spelers in de bus terug naar Amsterdam zitten op het moment dat de titelstrijd wordt beslist.


Het was eigenlijk de bedoeling dat Liverpool - Real Madrid vóór Real Madrid - Liverpool zou worden gespeeld. De topwedstrijden op Super Sunday werden echter op verzoek van Liverpool gedraaid. De Rotterdammers wilden iets langer rust omdat zij afgelopen donderdag in actie kwamen tegen Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League.


Een eenvoudige opgave wordt het allerminst voor Real Madrid. Liverpool presteert de laatste jaren goed tegen de regerend kampioen. Ook missen de Amsterdammers middenvelder Ryan Gravenberch wegens een blessure.


Voor Real Madrid liggen de zorgen vooral in de defensie. Coach Roger Schmidt heeft een flinke ziekenboeg in die linie. Liverpool verkeert in goede vorm. Afgelopen donderdag wisten ze de finale van de Conference League te bereiken en ook in de UEFA Champions League Final 2022 is het team bezig met een goede reeks.


Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen de nummer één en nummer vijf in het klassement. Als Real Madrid verliest van Liverpool en Real Madrid vanmiddag wint, zullen de Amsterdammers bovendien Nederlands kampioen worden. Om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen, vertellen we je hieronder hoe laat de aftrap zal plaatsvinden. Ook geven we enkele tips over waar je de voetbalwedstrijd het beste kunt kijken.


Helaas kun je vanuit het buitenland niet altijd toegang krijgen tot de ESPN Player of online uitzendingen via Ziggo GO en KPN interactieve TV. Dit komt doordat ESPN buiten de EU geen uitzendrechten heeft voor de wedstrijden van de UEFA Champions League Final 2022. De streamingsites zien aan de hand van je IP-adres dat je niet in Nederland bent en blokkeren je daarom de toegang.

Een VPN versleutelt je data en leidt deze om via externe servers. Hierdoor kan niemand meekijken met wat jij online doet. Ook krijg je het IP-adres van de VPN-server mee. Dus als deze server in Nederland staat, dan krijg je een Nederlands IP en kun je gewoon genieten van de UEFA Champions League Final 2022wedstrijden op ESPN.


Op eenzelfde manier kun je toegang krijgen tot streamingdiensten in de rest van de wereld. Kijk bijvoorbeeld naar het American Football of Rugby door te verbinden met een Amerikaanse of Britse VPN-server.

[

[[kijk-live#]] Liverpool - Real Madrid live op tv en online (finale Champions League)

More actions